Advertisement

Eva Holubová Kopretiny Pro Zámeckou Paní - Eva Holubova Extra Cz / Cover art, photos and screenshots.

Eva Holubová Kopretiny Pro Zámeckou Paní - Eva Holubova Extra Cz / Cover art, photos and screenshots.. V hlavních rolích sylva julinová, jan hartl a zdena hadrbolcová. Cover art, photos and screenshots. Poetická komedie o první lásce patnáctitelé kateřiny krásné a jejím citovém zrání. Josef pinkavaprázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Kopretiny pro zámeckou paní je česká filmová komedie z roku 1981 v režii josefa pinkavy.

Kopretiny pro zámeckou paní je česká filmová komedie z roku 1981 v režii josefa pinkavy. Obsah filmu kopretiny pro zámeckou paní. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal. Prázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Holubová i v titulcích tohoto filmu je uvedena v roli hanky eva holubová, ale zřejmě se jedná jen o shodu jmen.

Eva Holubova Zivotopis Info Fdb Cz
Eva Holubova Zivotopis Info Fdb Cz from img.fdb.cz
Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová. She finds it dull because she's got to sit at the castle's ticket office and se. Kopretiny pro zámeckou paní (1981). Titulní roli v příjemném snímku ztvárnila neherečka sylva julinová, partu studenta petra se ujal jan hartl. Milánku, tohle není nemravné, vzkázala. V hlavních rolích sylva julinová, jan hartl a zdena hadrbolcová. Cover art, photos and screenshots. Na komedii kopretiny pro zámeckou paní se podívejte do galerie:

Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová.

Prázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Je otrávená predstavou o tom, že strávi prázdniny pri pokladni. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal. V hlavních rolích sylva julinová, jan hartl a zdena hadrbolcová. Prázdninová komedie kopretiny pro zámeckou paní pojednává o praštěných holkách. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová. View all kopretiny pro zámeckou paní pictures. Holubová i v titulcích tohoto filmu je uvedena v roli hanky eva holubová, ale zřejmě se jedná jen o shodu jmen. Kopretiny pro zámeckou paníanglický marguerites for the lady of the castle (festivalový název)komediečeskoslovensko, 1981, 85 minrežie: Komedie o první lásce kateřiny krásné, která tráví prázdniny na hradě krabonoši, kde jsou její rodiče kastelány. .eva holubová (hanka) tomáš vacek (tonda) jiřina jelenská (těšíková) stanislav tříska (těšík) pavel klůs (pavluša) jiří tomek (poručík vb) věra tichánková (babička kocourková) josef chvalina (učitel) lubor tokoš (děda) pavel kříž antonín navrátil ilona willertová helena martinovská eva. Kopretiny pro zámeckou paní je hudební film z roku 1981. Sylva julinová, jan hartl, františek husák and others.

Kopretiny pro zámeckou paní (15.12.2016 o 20:20 na joj family). Prázdninová komedie kopretiny pro zámeckou paní pojednává o praštěných holkách. Titulní roli v příjemném snímku ztvárnila neherečka sylva julinová, partu studenta petra se ujal jan hartl. Marguerites for the lady of the castle. Věra tichánková, pavel kříž, jan hartl.

Kopretiny Pro Zameckou Pani Nova Cinema Utorok 26 Maj Telkac Sk
Kopretiny Pro Zameckou Pani Nova Cinema Utorok 26 Maj Telkac Sk from img.telkac.zoznam.sk
Kopretiny pro zámeckou paní (1981). Titulní roli v příjemném snímku ztvárnila neherečka sylva julinová, partu studenta petra se ujal jan hartl. Kopretiny pro zámeckou paní je hudební film z roku 1981. Josef pinkavaprázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Komedie o první lásce kateřiny krásné, která tráví prázdniny na hradě krabonoši, kde jsou její rodiče kastelány. Cover art, photos and screenshots. She finds it dull because she's got to sit at the castle's ticket office and se. Je otrávená predstavou o tom, že strávi prázdniny pri pokladni.

Kopretiny pro zámeckou paní pojal pinkava jako oddechový prázdninový příběh se sympatickými hrdiny.

Prázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Eva holubová (to ošklivé stvoření z pelíšků apod. Prázdninová komedie kopretiny pro zámeckou paní pojednává o praštěných holkách. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová. Měla jsem pocit, že bych ji měla chránit. Titulní roli v příjemném snímku ztvárnila neherečka sylva julinová, partu studenta petra se ujal jan hartl. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, eva holubová. V hlavních rolích sylva julinová, jan hartl a zdena hadrbolcová. Milánku, tohle není nemravné, vzkázala. Sylva julinová, jan hartl, františek husák and others. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal. She finds it dull because she's got to sit at the castle's ticket office and se. Kopretiny pro zámeckou paní (15.12.2016 o 20:20 na joj family).

Měla jsem pocit, že bych ji měla chránit. Kaiser s holubovou při natáčení bavili celý štáb, bílá díky filmu získala roli v babovřeskách. Dojatá eva holubová o ivě janžurové: Sylva julinová, jan hartl, františek husák and others. View all kopretiny pro zámeckou paní pictures.

Marguerites For The Lady Of The Castle 1981 Filmovy Prehled
Marguerites For The Lady Of The Castle 1981 Filmovy Prehled from starbase.nfa.cz
Obsah filmu kopretiny pro zámeckou paní. Kopretiny pro zámeckou paní je hudební film z roku 1981. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová. Prázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Sylva julinová, jan hartl, františek husák and others. View all kopretiny pro zámeckou paní pictures. Sylva julinová, jan hartl, františek husák and others. Je otrávená predstavou o tom, že strávi prázdniny pri pokladni.

Eva holubová (to ošklivé stvoření z pelíšků apod.

Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová. .eva holubová (hanka) tomáš vacek (tonda) jiřina jelenská (těšíková) stanislav tříska (těšík) pavel klůs (pavluša) jiří tomek (poručík vb) věra tichánková (babička kocourková) josef chvalina (učitel) lubor tokoš (děda) pavel kříž antonín navrátil ilona willertová helena martinovská eva. Poetická komedie o první lásce patnáctitelé kateřiny krásné a jejím citovém zrání. Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml., vladimír hrabal. Kopretiny pro zámeckou paní (1981). Marguerites for the lady of the castle. Josef pinkavaprázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Na komedii kopretiny pro zámeckou paní se podívejte do galerie: V hlavních rolích sylva julinová, jan hartl a zdena hadrbolcová. Kopretiny pro zámeckou paní (15.12.2016 o 20:20 na joj family). Měla jsem pocit, že bych ji měla chránit. Titulní roli v příjemném snímku ztvárnila neherečka sylva julinová, partu studenta petra se ujal jan hartl. View all kopretiny pro zámeckou paní pictures.

Sylva julinová, jan hartl, františek husák, zdena hadrbolcová, jiřina jelenská, stanislav tříska, věra tichánková, josef chvalina, lubor tokoš, antonín navrátil, pavel kříž, eva holubová, jiří tomek, tomáš vacek, jiří růžička ml, vladimír hrabal, pavel klůs, ilona willertová, eva sokolová eva holubová. Kaiser s holubovou při natáčení bavili celý štáb, bílá díky filmu získala roli v babovřeskách.

Posting Komentar

0 Komentar